Kako nastane smer
September 13, 2017
Menjava sidrišč v Črnem Kalu
September 23, 2017

Spletna stran in začetek projekta OSPKar nekaj časa je trajalo, dve leti od ideje do realizacije. Vsaka ideja mora dozoreti, dobiti svojo pravo obliko in naša je končno našla svojo pot med plezalce.
Pred vami je spletna stran projekta in z današnjim dnem se uradno začne tudi zbiranje donacij za urejanje slovenskih plezališč.


Upamo, da je stran pregledna, da so dostopne vse informacije o projektu OSP in Skladu slovenskih plezališč. Verjamemo, da bo služila svojemu namenu obveščanja in širjenja informacij o plezališčih, upamo da bo postala (skupaj s facebook stranjo) info točka za vse, ki bi nam želeli sporočiti relevantne informacije o stanju v plezališčih. Če pa opazite kakšno napako, pomankljivost ali netočno informacijo, pa nam to sporočite po e-mailu ali preko facebook strani.

Sklad slovenskih plezališč in Projekt OSP sta popolnoma novi ideji na področju urejanja plezališč pri nas. Zgledovali smo se po podobnih tujih projektih, vendar pa je vsaka nova ureditev na nekem prostoru specifična in povezana z začetnimi težavami in zadregami. Verjamemo, da sta ideji, ki bosta izboljšali stanje v plezališčih in skrbeli za varnost pri plezanju. Seveda pa sami ne bomo ničesar dosegli, potrebujemo vas, plezalce, klube, podjetja, da bomo skupaj lahko govorili o uspešnem projektu.

Zato podprite projekt OSP, pridružite se Zavezi za plezališča in bodite aktivni v skrbi za naše stene!
Skupaj Opremimo Slovenska Plezališča!