Zaveznik plezališč!

Zaveznik plezališč je akcija, ki k donacijam za Projekt OSP nagovarja podjetja in druge pravne osebe. V prvi vrsti k sodelovanju vabimo tiste, ki jim plezanje pomeni vir zaslužka, vsekakor pa so k donacijam vabljena vsa podjetja, ki se počutijo povezana s plezanjem, plezališči in športnim načinom življenja.


Športno plezanje je v preteklih letih doživelo velik razmah in s tem postalo tudi donosen posel za marsikoga. To velja za skoraj vse segmente plezanja, razen za naravna plezališča. Ta so kot športni objekt v naravi brezplačna in dostopna za vse, hkrati pa ekonomsko popolnoma nevzdržna, saj ne prinašajo nikakršnega dohodka. Zato moramo za smeri poskrbeti plezalci sami, s svojimi sredstvi in delom.
V drugi polovici 2018 smo pri Projektu OSP začeli s posegi v popularnih plezališčih in najbolj obremenjenih smereh. Poleg treh večjih akcij urejanja smeri v Mišji peči, Bohinjski Beli, Kotečniku in Črnem Kalu in nekaj manjših akcij, smo veliko pozornost namenili prepoznavnosti Projekta OSP. O nas so tako pisali Delo, Večer, Siol.net, 24ur, slišati nas je bilo na valovih RTVSLO in Radia Ognjišče. V septembru je bila celotna številka Planinskega vestnika namenjena našemu projektu. Projekt OSP ni neznanka v očeh slovenskih plezalcev in širše javnosti.

Za potrebe opremljanja plezališč smo zagnali akcijo Zaveznik plezališč. Akciji se lahko pridružijo vse pravne osebe, ki bodo letno Projektu OSP donirale vsaj 250€. Vsi donatorji bodo objavljeni na naši spletni strani, skupaj z logotipom in povezavo. Vsi donatorji bodo lahko na svoji spletni strani, socialnih objavah in tiskovinah uporabili znak Zaveznik plezališč in se tako pokazali kot odgovorna podjetja, ki jim je mar za prihodnost slovenskega plezanja. Donacije Planinski zvezi Slovenije do višine 0,5% donatorjevega letnega obdavčljivega prometa se priznajo kot davčno priznan odhodek.

Ocenjujemo, da je za vzdrževanje plezališč na leto potrebnih 20.000€ do 30.000€, odvisno od količine opravljenega dela in porabe opreme. Del sredstev vsako leto dobimo iz razpisa Fundacije za šport, ostalo pa se trudimo nabrati iz prostovoljnih prispevkov in donacij. Naš cilj so varna, urejena in vsem dostopna plezališča in seveda primerno plačilo opremljevalcev smeri.


Klik za prenos: DONATORSKA POGODBA – ZAVEZNIK PLEZALIŠČ
Klik za prenos: SPONZORSKA POGODBA – ZAVEZNIK PLEZALIŠČ

Izberite rang po svojih zmožnostih

Donatorji bodo z logotipom in povezavo do spletnega mesta izpostavljeni na spletni strani Projekta OSP. Vsak rang vključuje tudi vse prejšnje. Glede na različne višine donacij, bomo imeli 4 range donatorjev:

6a

ZAVEZNIK

250 EUR

Preberi več: ▼

• objava na podstrani Zaveznik plezališč

7a

ZAVEZNIK

500 EUR

Preberi več: ▼

• objava na podstrani Zaveznik plezališč

• objava na vstopni strani Projekta OSP

8a

ZAVEZNIK

1000 EUR

Preberi več: ▼

• objava na podstrani Zaveznik plezališč

• objava na vstopni strani Projekta OSP

• objava logotipa na promocijskih tiskovinah v razdelku "podpirajo nas"

• objava logotipa na naslovni pasici Facebook strani Projekt OSP in ena objava na Instagram in Facebook profilu

9a

ZAVEZNIK

2500 EUR

Preberi več: ▼

• objava na podstrani Zaveznik plezališč

• objava na vstopni strani Projekta OSP

• objava na promocijskih tiskovinah

• objava na naslovni sliki FB strani Projekt OSP in ena objava na Instagram in Facebook profilu

• individualni dogovor z donatorjem, možnost posebne akcije


Zavezniki plezališč

9a ZAVEZNIK


8a ZAVEZNIKI

  • Kibuba

7a ZAVEZNIKI

  • Plezalni-center-ljubljana-PCL-logotip

6a ZAVEZNIKI

  • Sidarta-logo

Postanite zaveznik plezališč!

Naziv podjetja
Poštni naslov podetja
Davčna številka
Povezava do vaše spletne strani
Vaše ime in priimek
Predviden rang donacije