parallax background

Akcija Tečajniških 5€

September 19, 2018
Parkiranje v Mišji peči
August 28, 2018
Prva smer v Dovžanovi soteski, Ta vohka, ki je po več poskusih nastala leta 1967. Na sliki je avtor smeri Luka Rožič, njegov soplezalec je bil Dušan Srečnik. Arhiva Luka Rožiča
“Vrv okrog pasu in gremo!”
October 16, 2018

Akcija Tečajniških 5€Tečaji plezanja so nujno potrebni za razvoj našega športa, hkrati pa krepko pripomorejo k povečani obremenitvi plezališč in obrabi opreme. Zato želimo z akcijo TEČAJNIŠKIH 5€ nagovoriti organizatorje različnih izobraževanj na področju športnega plezanja in alpinizma, da bi od vsake prijave na tečaje prispevali 5€ Projektu OSP. Zbrani denar bo šel seveda za urejanje plezališč, ki jih ti tečaji nujno potrebujejo za izvedbo.

Poleg prispevka za urejanje plezališč, pa bi bilo nujno, da se tečajnike že tekom izobraževanj opozarja na pomen naravnih plezališč, količino dela in truda, ki stoji za njihovim nastankom in nenazadanje na pomen Projekta OSP, ki skrbi za urejanje in razvoj plezališč.

Več o akciji TEČAJNIŠKIH 5€ lahko preberete TUKAJ. Plezalci lahko svoj plezalni klub pozovete k sodelovanju pri akciji, saj bo s tem pokazal odgovoren odnos do plezališč.

Skupaj za plezališča!