parallax background

POMAGAJ NAM OBLIKOVATI OSP MAJICO

November 14, 2020
Plezališče Pruh
October 27, 2020

POMAGAJ NAM OBLIKOVATI OSP MAJICO

Za Projekt OSP bi radi oblikovali posebno majico, s katero bi širili naše sporočilo in prispevali k urejenim plezališčem. Če si kreativni duh, ti je plezanje blizu, Projekt OSP pa se ti zdi kul ideja, potem nam pomagaj s svojim designom za potisk majice. Izbrali bomo tri predloge, ki jih bomo objavili in sledilo bo glasovanje naših sledilcev. Ideja z največ glasovi bo izbrana za Projekt OSP majico!

Podrobnosti o razpisu najdeš nižje na strani

Svoje predloge nam pošlji do 1. 12. 2020 na email naslov info@projektosp.si


1. SPLOŠNI POGOJI

S sodelovanjem v natečaju se smatra, da sodelujoči soglaša z naslednjimi pogoji.
Organizator si pridržuje pravico do dopolnitve in spremembe pogojev ter se zavezuje, da bo vse spremembe objavil na svojem Facebook/Instagram profilu in spletni strani.

Izbor poteka od 15. 11. 2020 do 1. 12. 2020 do 24.00h. Vse prijete predloge bomo pregledali in ožji izbor objavili na glasovanje na FB/IG profilu Projekta OSP.


2. SODELOVANJE

V izboru za uradno majico Projekta OSP sodelujete tako, da svoj predlog pošljete najkasneje do 1.12.2020 do 24.00h na info@projektosp.si.

Sodelujoči mora biti avtor predlaganega dela. V kolikor organizator ugotovi, da gre za plagiat, si organizator pridržuje pravico, da sodelujočemu prepove sodelovanje in njegov predlog umakne iz izbora.


3. TEHNIČNA NAVODILA IN USMERITVE

Izhodišče za motiv: Delo opremljevalcev in delovanje Projekta OSP
(dinamično, športno, družabno, zabavno)

– Maksimalna dimenzija motiva: 297 x 420 mm (A3)
– Pozicija motiva: Ni določena
– Barve majice: Ni določena
– Uporaba največ 3 različnih barv
– Vrsta tiska: Sito tisk / preslikač


4. ODDAJA PREDLOGA:

Svoj predlog pošljite na email: info@projektosp.si

Naslov sporočila: [vaše IME in PRIIMEK] - [naslov vašega dela] Primer: Janez Novak - Sončni zahod

Datoteke: 1x Datoteka vašega motiva na barvni podalgi (jpg)
1x Datoteka vašega motiva s transparentnim ozadjem (png)


5. IZBOR ZMAGOVALNEGA PREDLOGA

Izbor zmagovalca bo potekal 2. 12. 2020, Ekipa Projekta OSP bo izbrala 3 predloge, ki bodo objavljena na Facebook strani Projekta OSP v javnem glasovanju. Glasovanje bo potekalo 48 ur.
Predlog z največ všečki bo zmagovalec. Zmagovalni predlog bo javno objavljen na FB/Insta strani in spletni strani Projekta OSP.


6. NAGRAJEVANJE SODELUJOČIH

Vsak sodelujoči bom prijel uradno majico Projekta OSP 2021 ter večno čast in slavo:).


7. PREKLIC SODELOVANJA IN REŠEVANJE PRITOŽB

Sodelujoči lahko kadarkoli v času igre do vključno 1. 12. 2020 zahteva preklic sodelovanja v nagradni igri in/ali izbris svojih osebnih podatkov.

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega.


8. AVTORSKE PRAVICE

Zavedamo se avtorskih pravic sodelujočih. Zavezujemo se, da Projekt OSP in vsi sodelujoči v izboru, prijetih predlogov ne bomo razpošiljali, reproducirali, modificirali ali uporabljali brez obvestila in privolitve avtorja.


Ljubljana, 15.11.2020